Головна » 2018 » Грудень » 3 » 100-річчя позашкілля!
17:41
100-річчя позашкілля!

   

    Наш центр дитячої та юнацької творчості разом з усіма святкує у 2018 році дуже значущу та солідну дату – 100-річний ювілей!

     Погодьтеся, що це серйозна цифра! І стоїть за цією датою дуже багато: хлопчики та дівчатка різних поколінь, життя педагогів, які віддали свої серця і душу дітям.

   Я хочу привітати, в першу чергу, своїх колег педагогів-позашкільників, які кожного дня відкривають двері нашим гуртківцям, роблять їх життя змістовним та захоплюючим, і все це відбувається пліч-о-пліч, у атмосфері творчості та взаємопорозуміння.

    Вітаю і наших дітлахів, адже, це і їхнє свято. Бажаю, вам, діти, вибрати у нас заняття до вашої душі, а керівники гуртків освітній процес зроблять цікавим, навчать зробити красу своїми руками, від чого ви відчуєте себе справжніми майстрами. Придумуйте, фантазуйте, творіть, перемагайте!

    А всім нам разом хочу побажати, щоб світло нашого центру горіло ще багато років! А не згаснути йому нам допомагають наші друзі: батьки, всі заклади освіти району, відділ освіти, районна рада, районна державна адміністрація, селищна рада, дружнє плече яких ми відчуваємо постійно, особливо у час в умовах децентралізації. Адже, сьогодні, на наше переконання, потрібно зберігати і всіляко розвивати систему позашкільної освіти. Їй потрібна постійна, цілеспрямована, відповідальна державна підтримка. І чим більша кількість дітей буде охоплена позашкільною освітою, тим успішнішим стане наше підростаюче покоління в майбутньому.

     Не можу не поділитися враженнями від обласного Форуму працівників позашкільної освіти, який відбувся на базі КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості», на який був запрошений весь колектив. Зала була переповнена людьми небайдужими та дотичними до позашкілля. Вітання, історичні моменти, концерт, все це залишило приємні враження, зарядило позитивом, наповнило відчуттям значимості нашої роботи. Учасники форуму переглянули відео - фільм про велику дружню сім'ю позашкільників.

Отже, відпочивши, плануємо подальшу роботу з дітьми, щодо їх творчого розвитку, життєвих навичок, особистої і соціальної компетенції, підготовці до самостійного відповідального життя.

З повагою, директор ЦДЮТ                                                                                                О. Кохан

 

Переглядів: 428 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar