Головна » 2017 » Травень » 16

     15 травня 2017 року відбулася поїздка до "Фельдман Екопарк" з вихованцями гуртка "Основи учнівського самоврядування" (куратор Кохан О.М.)  Печенізького центру дитячої та юнацької творчості та представниками освіти (Грищун К.В., Єгупова А.С., Ярішова О.І.). Працівниками екопарку була проведена безкоштовна екскурсія, в ході якої нам розповіли про "жителів" цього мальовничого осередку, адже активна учнівська молодь Печеніжчини являється зацікавленою не тільки в громадському житті, а й в охороні навколишнього середовища та в захисті тваринного світу.

    Висловлюємо слова подяки відділу освіти Печенізької РДА за наданий нам безкоштовний транспорт.

      Ми маємо надію на те, що підр ... Читати далі »

Переглядів: 537 | Додав: pech_cdut | Дата: 16.05.2017 | Коментарі (0)

    11 травня 2017 року на базі Дворічанського центру дитячої та юнацької творчості відбувся обласний семінар-практикум для директорів позашкільних навчальних закладів, за темою «Реалізація завдань Концепції національно-патріотичного виховання через пошуково-краєзнавчу роботу Дворічанського центру дитячої та юнацької творчості Дворічанської районної ради». Представники закладу розповіли про роботу центру  та поділилися своїм досвідом.

      На заході були присутні:

- О.О. Чепурна, головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної, середньої, корекційної та позашкільної освіти управління освіти і науки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації;

- В.А. Редіна, директор Обласної станції юних туристів;

- В.А. При ... Читати далі »

Переглядів: 414 | Додав: pech_cdut | Дата: 16.05.2017 | Коментарі (0)