Головна » 2018 » Березень » 3 » Чаруюча мить!
11:47
Чаруюча мить!

         Вчора, 2 березня 2018 року, в Культурному центрі «Імідж», (за адресою: м. Чугуїв вул. Кожедуба, 24 ), відбулось відкриття персональної виставки «Чаруюча мить» Миколи Васильовича Корнейка. В цей знаменний зимово-яскравий день керівника гуртків науково - технічного напряму Печенізького центру дитячої та юнацької творчості вітали працівники закладу, друзі та рідні йому люди.

.

             

     В своєму виступі Олеся Михайлівна Кохан, директор Печенізького ЦДЮТ, висловила теплі, душевні привітальні слова, не тільки від себе особисто, а й від імені першого заступника голови райдержадміністрації Михайла Никитченка, голови Печенізької районної ради Лариси Ярової, заступника голови райдержадміністрації Ольги Кизим та начальника відділу освіти Наталії Прохорчук і також від всієї Печенізької громади.

Колеги мали змогу приєднатись до привітань, висловити слова вдячності та підтримати Миколу Васильовича. Глядачі  під час перегляду фоторобіт вистаки доторкнулися до тих глибин автора, які милують людське око та душу. На кожній фотографії присутній момент із життя про те, якою є любов до себе, до природи, до рідного краю. Про те, яка вона різна, скільки в ній краси, миру й радості. Ці фото спонукають бути пильнішими, уважнішими до свого серця, до тих, хто поряд.

Сподіваємось, що фотоаматор робіт виставки буде й надалі нас дивувати своїми творчими задумами. Бажаємо Миколі Васильовичу добра, міцного здоров’я, творчого натхнення, та підкорення нових вершин!

Всі бажаючі матимуть змогу відвідати цю чарівну виставку до 6 квітня 2018 року за вище вказаною адресою!

 

 

Переглядів: 439 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar