Головна » 2018 » Жовтень » 9 » День працівника освіти!
11:02
День працівника освіти!

     4 жовтня 2018 року відбулося свято "День працівника освіти".

     Печенізький центр дитячої та юнацької творчості взяв активну участь у організації свята.

   Привітати освітян Печеніжчини завітали Анатолій Валерійович Бабічев – заступник голови Харківської обласної державної адміністрації, голова Печенізької районної ради - Лариса Володимирівна Ярова, перший заступник голови Печенізької районної державної адміністрації Михайло Анатолійович Никитченко.

   Під час свята було нагороджено директора Печенізького центру дитячої та юнацької творчості - Кохан Олесю Михайлівну подякою за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого поколіннята та з нагоди Дня працівника освіти.

   В цьому році вперше для освітян Печеніжчини депутатським корпусом Печенізької районної ради прийнято рішення про виплату грошивих винагород кращим педагогічним працівникам закладів освіти.

  Сертифікат Печенізької районної ради на отримання грошової винагороди у розмірі 15000 гривень отримав керівник гуртків центру Корнейко Микола Васильович за підготовку переможців Всеукраїнського конкурсу юних фотоаматорів "Моя Україно!", обласного етапу Всеукраїнської виставки- конкурсу науково-технічної творчості "Наш пошук і творчість, тобі Україно!", обласного етапу Всеукраїнського конкурсу образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край".

      В подарунок від Харківської обласної державної адміністрації для освітян Печеніжчини презентовано цікаву концертну програму за участі танцівників та вокалістів з міста Харкова.

 

Переглядів: 357 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar