Головна » 2018 » Червень » 4 » День захисту дітей!
15:35
День захисту дітей!

 

   1 червня 2018 року відбулося свято до Дня захисту дітей в Печенізькому районі. До загальнорайонного святкування приєдналися маленькі дітки з матусями та татусями, вихованці дитячого садочку №1 смт Печеніги, пришкільних таборів Печенізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. ім. Г. Семирадського, Мартівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст., Артемівського та Новобурлуцького навчально-виховних комплексів.

   Свято проходило в кольорах веселки, яка прикрасила центральну площу смт Печеніги. Діти пройшли святковою ходою, яку очолювала директор Печенізького центру дитячої та юнацької творчості Кохан Олеся Михайлівна. Вихованці пришкільних таборів Печенізького району були поділені на загони за кольорами веселки.

    Урочисту ходу було запрошено гучними оплесками на площу, де на них чекали батьки та гості свята. Програма продовжилася привітаннями від маленьких артистів представників Печенізького РБК, Мартівського БК та вихованців двох випускних груп від Печенізького ДНЗ №1.

    Після якої командири загонів отримали маршрутні листи від заступника Печенізької районної державної адміністрації Ольги Вікторівни Кизим та вирушили в квест-мандрівку. Відповідно до маршрутного листа діяли такі станції:

"ЕКО" - керівник гуртка Печенізького центру дитячої та юнацької творчості Кучеренко Т.П.

"Майстриня" - керівник гуртків Печенізького центру дитячої та юнацької творчості Бубненко Н.М.

"Гармонія" - акомпаніатор Печенізького центру дитячої та юнацької творчості Солоха М.М.

«Спалах» - провідний інспектор Печенізького РС ГУ ДНС Кубриш Д.В.

«Гол» - вчитель Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г. Семирадського Панченко А.О.

«Аквагрим» - вчитель Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г. Семирадського Помиляйко О.О.

"Олімп" - начальник сектору молоді та спорту Печенізької РДА Ромашина І.А.

        Перепусткою до участі в дитячому флешмобі стали пройдені маршрутні листи.

    А також переможцями флешмобу були визнані такі загони: І місце - загін жовтих  (Новобурлуцький НВК), ІІ місце - загін помаранчевих (Печенізька ЗОШ ст. ім. Г. Семирадського), ІІІ місце – загін блакитних (Мартівська ЗОШ І-ІІІ ст.), які отримали грамоту Печенізької районної державної адміністрації та Печенізької районної ради.

    Працівниками ЦДЮТ був проведений запальний флешмоб для всіх присутніх дітей та дорослих, який своєю енергією об`єднав усіх в одну дружню родину.

    Під час свята на площі також проходив конкурс малюнку на асфальті, який проводив керівник гуртка Печенізького ЦДЮТ Корнейко М.В. та турнір гри в шашки Кучеренко О.В. – вчитель Печенізької ЗОШ І-ІІІ ст. ім..Г.Семирадського. Всі переможці конкурсу були нагороджені призами.

    Завітали на свято з подарунками і керівники району, перший заступник голови Печенізької районної державної адміністрації - Михайло Анатолійович Никитченко та голова Печенізької районної ради - Лариса Володимирівна Ярова, які побажали щастя, миру та добра всім присутнім, а також нагородили цінними призами переможців та учасників квесту.

     По закінченню свята всіх дітлахів чекав приємний сюрприз - безкоштовне морозиво.

   Дитячий захід відбувся за підтримки Печенізької районної державної адміністрації та Печенізької районної ради.

 

Переглядів: 383 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar