Головна » 2018 » Серпень » 21 » До нового 2018/2019 навчального року - ГОТОВІ!
09:11
До нового 2018/2019 навчального року - ГОТОВІ!

     14 серпня 2018 року комісією на чолі із заступником голови Печенізької районної державної адміністрації Ольгою Вікторівною Кизим та заступником голови комісії Наталією Володимирівною Прохорчук, начальником відділу освіти, було проведено перевірку навчальних закладів району з метою встановлення рівня готовності до роботи в 2018/2019 навчальному році. Огляд готовності було визначено в усіх закладах освіти району, серед яких був і заклад позашкільної освіти - Печенізький центр дитячої та юнацької творчості.

   Під час огляду особлива увага зверталась на нормативно-правове, кадрове, матеріально-технічне забезпечення діяльності закладу, створення умов з охорони праці та збереження життя і здоров’я учнівського, педагогічного та трудового колективів, стан підготовки навчальних кабінетів, дотримання санітарних вимог та пожежної безпеки, проведення ремонтних робіт, стан матеріально-технічної бази.

  У Печенізькому ЦДЮТ проведено поточний ремонт навчальних кабінетів, допоміжних приміщень, впорядковано прилеглу територію.

  За висновками комісії, позашкільний  заклад освіти району готовий прийняти дітей і розпочати новий 2018/2019 навчальний рік.

    Запрошуємо всіх бажаючих відвідати наш заклад!

Переглядів: 365 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar