Головна » 2018 » Жовтень » 26 » Лідери Печеніжчини відвідали Харківську обласну державну адмінстрацію!
16:10
Лідери Печеніжчини відвідали Харківську обласну державну адмінстрацію!

     25 жовтня 2018 року старшокласники - лідери Печеніжчини завітали до Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради разом із головою Печенізької районної ради Ларисою Володимирівною Яровою, яка ініціювала зустріч членів Печенізької районної Асоціації старшокласників "Лідери ХХІ століття"  в обласному парламенті та обласній державній адміністрації.

    Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Анатолій Валерійович Бабічев розповів шкільним лідерам Печеніжчини про принципи роботи обласного органу виконавчої влади, про командну роботу керівництва та структурних підрозділів обласної державної адміністрації. По завершенню бесіди учні в знак вдячності подарували вирови зроблені своїми руками, а саме пряник за побажанням, мішечок з запашними травами та вишиту бісером картину.

       Далі екскурсію продовжив Олександр Петрович Сінєльніков – начальни відділу кадрової роботи та нагород управління з питань діяльності виконавчого апарату та роботи з персоналом обласної ради, який  ознайомив старшокласників з принципами роботи обласного органу місцевого самоврядування, поінформував присутніх зі структурою та повноваженнями обласної ради, розповів про організацію пленарних засідань, постійних комісій, депутатських фракцій.

     Печенізьку делегацію в обласній раді зустрів також депутат Харківської обласної ради Олександр Сергійович Гусаров, який на прикладі роботи постійної комісії з питань забезпечення прав людини, свободи слова та інформації, яку очолює депутат, ознайомив печенізьких шкільних лідерів з тим, як депутати облради працюють в постійних комісіях. По завершенню ділової бесіди школярі в знак вдячності подарували призенти.

        Під час екскурсії лідерів учнівського самоврядування Печеніжчини до Харківської обласної ради та обласної державної адміністрації школярі ознайомилися з роботою обласного прес-центру, спеціального підрозділу, що працює з метою інформаційного забезпечення діяльності обласної ради та ОДА.

     По завершенню цікавого екскурсійного дня в обласному парламенті та облдержадміністрації школярі пройшлися кулуарами та відвідали обласну депутатську столову, де їм запропонували смачний обід.

Переглядів: 380 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar