Головна » 2017 » Червень » 7 » Мирна країна-щаслива дитина!
15:50
Мирна країна-щаслива дитина!

     1 червня 2017 року на центральній площі смт Печеніги відбулося свято до Дня захисту дітей. До загальнорайонного святкування приєдналися маленькі дітки з матусями та татусями, вихованці дошкільних навчальних закладів, пришкільних таборів Печенізької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. ім. Г. Семирадського, Мартівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст., Артемівського та Новобурлуцького навчально-виховних комплексів.

     Свято проходило в кольорах веселки, яка прикрасила центральну площу. Діти пройшли святковою ходою, яку очолювала директор Печенізького центру дитячої та юнацької творчості Кохан Олеся Михайлівна. Вихованці пришкільних таборів Печенізького району були поділені на загони за кольорами веселки. Перший загін червоних супроводжувала заступник голови батьківського комітету ЦДЮТ Чепурна Л.А.,; загін помаранчевих- культорганізатор центру Грищун К.В.; загін жовтих- начальник табору Новобурлуцького НВК Чоломбитько О.І.; загін зелених- начальник сектору молоді та спорту Печенізької РДА Ромашина І.А.; загін блакитних- акомпаніатор Солоха М.М.; загін синіх- директор Дитячої юнацько-спортивної школи Киценко А.М. і загін фіолетових- керівник гуртка- Бубненко Н.М..

     Святкову ходу було запрошено гучними оплесками на центральну площу смт Печеніги, де на них чекали батьки та гості свята. Урочисте дійство розпочалося підняттям прапору країни дитинства, після якого командири загонів отримали маршрутні листи та вирушили в квест- мандрівку. Відповідно до маршрутного листа діяли такі станції: «Ерудит», «Квітучий сад», «Аквагрим», «Старт», «Гамма», «Гол», «Ква-ква». Перепусткою до участі в дитячому флешмобі стали пройдені маршрутні зупинки. Переможцями флешмобу були визнані загін зелених(Артемівський НВК), які отримали диплом першого ступеня Печенізької районної державної адміністрації і Печенізької районної ради, диплом другого ступеня здобули загін жовтих (Новобурлуцький НВК). Кожен загін отримав подарунок та грамоту, які принесли у свої табори.

     З привітальним словом до всіх присутніх звернулася голова Печенізької районної ради Ярова Лариса Володимирівна, яка побажала всім присутнім добра, щастя,миру, злагоди та нагородила команди учасників цінними призами.

     Працівниками ЦДЮТ був проведений запальний флешмоб для всіх присутніх дітей та дорослих, який своєю енергією об`єднав усіх в одну дружню родину.

     Під час свята на площі також проходив конкурс малюнку на асфальті, який проводив керівник гуртка Хлапонін С.С., переможці конкурсу були нагороджені призами.

 

     Протягом всього свята функціонувала станція «Аквагрим», яку очолювала керівник гуртка Тимошенко Ю.В.. Всі бажаючі мали змогу відтворити казку на своїх обличчях.

     По закінченню свята всіх дітлахів чекав приємний сюрприз- безкоштовне морозиво.

     Дитячий захід відбувся за підтримки Печенізької районної ради та районної державної адміністрації.

     Бажаємо всім приємних канікул та гарного літнього відпочинку!

 

 

 

Переглядів: 540 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar