Головна » 2018 » Вересень » 6 » Районний педагогічний форум «Нова українська школа: старт реформи, участь громад»!
16:04
Районний педагогічний форум «Нова українська школа: старт реформи, участь громад»!

      31 серпня 2018 року відбувся районний педагогічний форум «Нова українська школа: старт реформи, участь громад» в якому взяв активну участь колектив Печенізького центру дитячої та юнацької творчості.

    Програма форуму почалася із роботи в семи тематичних локаціях, однією з них була локація Печенізького ЦДЮТ та ДЮСШ, де були обговорені питання позашкільної освіти та освіти в цілому.

  Під час урочистої частини форуму з вітальним словом до присутніх звернулась заступник голови Печенізької районної державної адміністрації Кизим Ольга Вікторівна.

  Щиро вітала освітян району у відеозверненні і докладно розповіла про участь Печенізької районної ради та всього депутатського корпусу у реалізації в районі масштабних освітніх проектів голова Печенізької районної ради Лариса Володимирівна Ярова.

   Прохорчук Наталія Володимирівна – начальник відділу освіти Печенізької РДА розповіла про старт з 1 вересня по всій Україні всеосяжної освітньої реформи «Нова українська школа», розкрила її зміст та хід реалізації в Печенізькому районі.

   Під час конференції за вагомі здобутки та особисті внески були нагороджені кращі педагогічні працівники та голови сільських рад, з них також були нагороджені: Кохан Олеся Михайлівна – директор Печенізького ЦДЮТ, за результативну участь вихованців закладу у творчих Всеукраїнських та обласних конкурсах, активну життєву позицію; Корнейко Микола Васильович – керівник гуртків Печенізького ЦДЮТ, за значний внесок у розвиток та пропаганду дитячої творчості та підготовку переможців Всеукраїнських, обласних творчих конкурсів.

    Щиро вітаємо з отриманими нагородами!

   Біля входу в актовий зал присутні мали змогу переглянути імпровізовані фрагменти освітніх осередків для перших класів Нової української школи, методичні роботи вчителів і вихованців Печенізького центру дитячої та юнацької творчості та сфотографуватись біля банера «Нова українська школа». Учасники форуму зафарбовували власний фрагмент банеру, що символізувало їх долучення та активну підтримку реформи НУШ.

   По завершенню педагогічного форуму було зроблене спільне фото на згадку.

 

Переглядів: 387 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar