Головна » 2018 » Червень » 14 » Розширена нарада з керівниками навчальних закладів району!
10:27
Розширена нарада з керівниками навчальних закладів району!

   7 червня 2018 року під головуванням начальника відділу освіти Печенізької районної державної адміністрації Наталії Володимирівни Прохорчук відбулася розширена нарада з керівниками навчальних закладів району, в якій взяла участь директор Печенізького центру дитячої та юнацької творчості - Кохан Олеся Михайлівна.

   На нараду була запрошена інспектор з ювенальної превенції Печенізького відділу поліції Чугуївського відділу поліції ГУНП в Харківській області, старший лейтенант Ольга Боднаренко, яка розповіла про співпрацю між закладами освіти та правоохоронними органами; методи превентивної роботи в учнівському середовищі з профілактики правопорушень, тютюнокуріння та пропусків навчальних занять школярами без поважних причин, притягнення до відповідальності батьків.

  Наталія Володимирівна Прохорчук проаналізувала участь навчальних закладів району у різноманітних міжнародних та Всеукраїнських освітніх проектах та надала відповідні доручення.

  Олена Володимирівна Зеленська, завідувач районного методичного кабінету, висвітлила питання організованого закінчення 2017/2018 навчального року та доповіла з методистом відділу освіти Шеханіною Інною Михайлівною про особливості формування освітніх програм закладів освіти Печенізького району на 2018/2019  н.р..

  Олена Іванівна Ярішова, інженер з комп’ютерних систем, проаналізувала виконання навчальними закладами статті 30 Закону України «Про освіту» та наголосила на важливості своєчасного висвітлення на сайтах навчальних закладів інформації про проведення освітньої реформи та діяльності закладів.

Переглядів: 332 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar