Головна » 2017 » Січень » 4 » Вітаємо переможця Всеукраїнської виставки-конкурсу робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання
10:25
Вітаємо переможця Всеукраїнської виставки-конкурсу робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання

       Комунальним закладом «Харківський обласній Палац дитячої та юнацької творчості»  підведено підсумки та визнано переможців Всеукраїнської виставки-конкурсу  робіт учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання.

       Конкурс проводився за розділами «Найпростіші  авто-,  авіа-, судно-  та   ракетомоделі», «Моделі  різних  машин  та  механізмів», «Найпростіші  механічні  ігри  та  іграшки», «Ігри,  іграшки  та  атракціони  з  використанням  елементів  електротехніки», «Вироби  в  стилі  народних  мистецтв    та  сучасного  дизайну», «Сувеніри та м’яка іграшка», «Вироби в техніці оригамі та паперопластики», «Макети будівель».

       На виставці цього року було представлено близько 300 робіт вихованців з 23 областей України та Печенізького району. Від Печенізького району подано 3 робот,  з яких одна отримала призове місце.

       За чудово виконані роботи юних винахідників та раціоналізаторів відзначено дипломами КЗ «Харківського обласного Палацу дитячої та юнацької творчості» 

       Вітаємо з дипломом ІІІ ступеня за роботу «Діючі моделі планерів» Чєрняєва Станіслава,  керівник Корнейко М.В.

Переглядів: 485 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar