Головна » 2017 » Березень » 29 » ДЕНЬ ІМЕНИННИКА
16:25
ДЕНЬ ІМЕНИННИКА

    29 березня 2017 року на базі Печенізького центру дитячої та юнацької творчості відбулось незвичайне свято, яке чекали  всі з нетерпінням.

     Кожен з нас жалкує, що День народження відзначається один раз на рік, а коли він закінчується, ми починаємо сумувати. Наше ж свято тривало цілих 12 місяців.  Всі сьогодні поєднались, щоб  з радістю привітати іменинників зими, весни, літа та осені!

    Святкова програма розпочалася піснями "Сонечко" у виконанні Бібік Анастасії та "Бажаю" Селевко Анастасії, вихованців гуртка "Вокально-естрадної пісні" (керівник  Солоха М.М.).

  Культорганізатором Тимошенко Ю.В. було підготовлено веселу, жартівливу програму-естафету «Іменинник», в якій діти, поділені на 2 команди, брали учать, а здібності учасників оцінювали журі:

Голова журі: Кохан Олеся Михайлівна – директор Печенізького центру дитячої та юнацької творчості.  

Члени журі: Бубненко Надія Михайлівна – керівник гуртків науково-технічного напряму;

Хлапонін Сергій Сергійович – керівник гуртка "Образотворче мистецтво".

     Цей виховний захід проходив дуже цікаво і весело. На допомогу учасникам були  задіяні вихованці театрального гуртка «Околиця» (керівник Тимошенко Ю.В.) казкові герої Ромашка (Павлючок Марія), Божа корівка (Бібік Анастасія) та Червона шапочка (Шевченко Сніжана), які дарували запальні таночки, грали в цікаві рухливі та логічні ігри, змагалися в естафетах та конкурсах.

   Сьогодні всі в подарунок отримали купу  веселих вражень та позитивних емоцій. А святкова дитяча дискотека чудово завершила це  цікаве дійство.

Переглядів: 525 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
avatar