Головна » 2019 » Травень » 24 » День вишиванки!
12:25
День вишиванки!

    16 травня 2019 на базі Артемівського НВК відзначили День вишиванки, до якого приєдналися працівники Печенізького центру дитячої та юнацької творчості.

      На гостину  запросили Ларису Володимирівну Ярову – голову Печенізької районної ради та членів Печенізької районної Асоціації старшокласників «Лідери XXI століття», педагогів-організаторів. Гості відвідали наймолодших вихованців-дошкільнят, привітали малечу з Днем вишиванки та подарували дітворі жовто-сині повітряні кульки. Малята із цікавістю бавились кульками, розглядали сорочки одне одного, з гордістю розповідали, що таку красу створили умілі руки їхніх матусь та бабусь. Учнівські лідери цього дня дізналися багато цікавого з життя Артемівського закладу освіти.

       Про роботу шкільного самоврядування Артемівського НВК розповів Артем Старіков, учень 10 класу та голова районної Асоціації старшокласників. З розповіді та ілюстрацій гості закладу дізналися про цікаве й різноманітне життя артемівських школярів та всього педколективу. Екскурсію до шкільного музею-світлиці провела його хранительниця та вчитель української мови й літератури Артемівського НВК Катерина Михайлівна Чугай. Ті, хто потрапив до музею-світлиці вперше, були у величезному захопленні від побаченої експозиції, що розповідає про історію села Артемівка.

    Цього дня, розташувавшись на шкільному подвір’ї, яке наразі просто потопає в зелені та квітах, всі присутні долучилися до колективної творчої роботи – оздоблення триметрового рушника червоними та чорними фарбами. Цю символічну акцію організували працівники Печенізького центру дитячої та юнацької творчості разом з учнівським самоврядуванням. Символічний український рушник на згадку про день вишиванки 2019 року передали до музею-світлиці.

   Завершуючи чудовий день, присвячений українській вишиванці, Лариса Володимирівна Ярова подякувала всім, хто долучився до його проведення. Лідери шкільного самоврядування теж із вдячністю на деякий час попрощались, аби зустрітись у Печенізькій районній раді для підведення підсумків навчального року.

Переглядів: 303 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar