Головна » 2019 » Лютий » 16 » Конкурсно-розважальна програма "Шосте почуття"
17:04
Конкурсно-розважальна програма "Шосте почуття"

14 лютого 2019 року в Печенізькому центрі дитячої та юнацької творчості проведено шоу-програму «Шосте почуття» для районної ради старшокласників, з метою організації дозвілля учнівської молоді, розвитку їх творчої активності, комунікабельності, мови, мислення та світогляду.

Організацією та проведенням шоу – програми займалася координатор районного учнівського самоврядування -  Олеся Михайлівна Кохан та педагогічний колектив ЦДЮТ.

Святкова зала до початку заходу прикрашена сердечками, серед яких літав Купідончик, а також була створена фотозона. Де можна було зробити фото на згадку. Шоу-програма розпочалася голосом за кадром, декламуванням вірша «Так ніхто не кохав» (В.Сосюра), а вже потім святкова музика віднесла нас у світ шостого почуття, де методом жеребкування було визначено чотири пари учасників, а інші глядачі. Для того, щоб дізнатися переможців було обрано справедливих арбітрів:

 Голова журі – Мерко Тетяна Андріївна.

Члени журі – Куц Валентина Миколаївна;

Панченко Анна Олександрівна.

Молодь була активною, із старанністю та зацікавленістю брали участь у веселих конкурсах: «Упізнай пару», «Комплімент», «Акторська майстерність», «Інтелектуальний поєдинок», «Напиши вітання», «Подаруй серце», «Прогулянка по рідному краю в екіпажі».

Пари учасників  мали змогу показати справжній інтелект, рівень обізнаності та розкрили найкращі людські якості.

Переможцями стала найактивніша пара, яка отримала звання Пана та Панни свята:  Старіков Артем- голова Печенізької районної ради старшокласників та Щєголява Аліна – член районної ради старшокласників (учні Артемівського НВК). Після оголошення пари переможців, Олеся Михайлівна вручила подарунки, а глядачам і всім учасникам із задоволенням було вручено невеличкі подарунки, виготовлені руками вихованців Печенізького ЦДЮТ.

 

 

Переглядів: 485 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar