Головна » 2020 » Грудень » 4 » Конкурсно – розважальна програма «Зростаємо мужніми»!
19:21
Конкурсно – розважальна програма «Зростаємо мужніми»!

З метою активного і змістовного дозвілля дітей; сприяння патріотичному вихованню учнівської молоді; спонуканню особистості до осмислення себе, як частинки великого українського народу; пробуджування національної свідомості напередодні свята Дня Збройних сил України у п’ятницю 4 грудня 2020 року для вихованців КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ПЕЧЕНІЗЬКИЙ ЦЕНТР ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ» ПЕЧЕНІЗЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ було проведено конкурсно – розважальну програму «Зростаємо мужніми».

Урочисту частину свята вели ведучі Оринко Кіра та Іващенко Софія, вихованці гуртка «Школа лідера» (керівник гуртка Кохан О.М.). Вихованці мали змогу почути історію виникнення свята та зрозуміти значення українського воїна, його коріння та незламність українського народу. Наступним етапом виховного заходу стала розважальна програма, яку підготували і провели культорганізатор Винник О.В. і акомпаніатор Солоха М.М. Заклад осяяв дитячими посмішками та веселощами. Різноманітна розважальна програма залучила у свій жвавий ритм, не тільки вихованців, а й колектив.  Дітлахи змагалися і показували свої розумові та фізичні здібності, кмітливість і спритність. По закінченню святкової програми вихованці отримали цікаві сюрпризики.  

Ми – українці і живемо на землі наших предків, які любили, берегли, захищали свою землю.

Любі друзі, дорослі, юні і маленькі!

Прийміть щирі вітання. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд з вами. А нашій державі – мирного неба, благополуччя та процвітання!

https://www.facebook.com/pechcdut2019/posts/3569558653110439

 

 

Переглядів: 172 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar