Головна » 2017 » Лютий » 1 » Печенізький ЦДЮТ готує проектні роботи для участі в обласному конкурсі "Разом у майбутнє"
16:11
Печенізький ЦДЮТ готує проектні роботи для участі в обласному конкурсі "Разом у майбутнє"

    31 січня 2017 року представники громад Печеніжчини взяли участь у селекторній нараді з питань організації та проведення обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє», яку проводила Харківська обласна рада.

    В актовій залі  Печенізької РДА з двома міні-проектами Печенізький центр дитячої та юнацької творчості  представляла Кохан О.М. -  директор закладу. Спілкування в студії районної ради відбулося під керівництвом Ірини Постнікової, заступника голови районної ради.

    Відповідно до Положення про конкурс «Разом у майбутнє» заявки приймаються в трьох номінаціях: «Енергоефективність та енергозбереження», «Добробут громад» та «Чисте довкілля».

    Назва першого міні-проекту, який було представлено Печенізьким ЦДЮТ, «Світ барвистий, веселковий різно-різно кольоровий»,  спрямований на капітальний ремонт даху основної споруди закладу, номінація «Енергоефективність та енергозбереження». Назва другого міні-проекту «Ми – дзвіночки, України сини й дочки», спрямований на капітальний ремонт приміщення «Світлиці», заміна підлоги, отмостка кругом основної споруди, номінація «Добробут громад».

    Слід зазначити, що ці міні-проекти, яких ініціаторами є батьківський комітет Печенізького ЦДЮТ для участі в конкурсі, є цікавими,  важливими та необхідними для розвитку освіти, охорони здоров’я, соціальної сфери, інших сфер діяльності Печенізької громади. Бо саме батьки будують дітям майбутнє, в якому ті житимуть.  

    Учасники наради обговорили деталі створення ініціативних груп,  оформлення проектних робіт, складення кошторисів, подальший процес фінансування, безпосередню реалізацію проектів-переможців, а також їх відкриття та оформлення звітності.

    Розуміючи, що в конкурсі перемагає сильніший,  з іскрою, щирим бажанням зробити добрі справи у своєму домі - Печенізькому районі, ініціатори позитивних зрушень працюють над проектами, аби здобути максимальне схвалення та високі бали обласного Конкурсного комітету.

Переглядів: 515 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar