Головна » 2018 » Квітень » 16 » Педагогічний міст для керівників закладів освіти Печенізького та Шевченківського районів!
09:13
Педагогічний міст для керівників закладів освіти Печенізького та Шевченківського районів!

     10 квітня 2018 року на базі Шевченківського районного методичного кабінету пройшов педагогічний міст для керівників закладів освіти Печенізького та Шевченківського районів, в якому взяла активну участь і Олеся Михайлівна Кохан - директор Печенізького центру дитячої та юнацької творчості.

     Метою заходу було ознайомлення з технологією упровадження маркетингового управління в освітній галузі, опрацювання характеристик етапів упровадження цієї технології, ознайомлення з алгоритмом проведення SWOT- та PEST- аналізів для здійснення стратегічного планування діяльності навчального закладу, з`ясування сутності PR стратегії навчального закладу.

     Завдання зустрічі: охарактеризувати етапи реалізіції маркетингового управління, розкрити особливості використання маркетингу в умовах здійснення реформ в освіті, показати роль SWOT- та PEST- аналізів у стратегічному паланування освітньої діяльності у закладі, визначити основні чинники PR стратегії закладу освіти та сформулювати ключові уміння використовувати її інструментарій.

     Хід методичного заходу складався з трьох частин: І - організаційний блок, ІІ - теоретично-практичний блок, ІІІ - рефлективний блок.

    Олеся Михайлівна підкреслила, що результатом проведення цього заходу стало: закладення повноцінної бази знань, щодо освітнього маркетингу для здійснення ефективного стратегічного планування діяльності сучасного навчального закладу.

Переглядів: 354 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar