Головна » 2020 » Грудень » 16 » Районний етап виставки-конкурсу писанкарства "Різдвяна писанка"
16:36
Районний етап виставки-конкурсу писанкарства "Різдвяна писанка"

В уявленнях багатьох народів яйце втілювало джерело життя і всього всесвіту. Писанкарство - надзвичайно цікава і, можливо, одна з найменш вивчених галузей українського народного мистецтва.

З метою популяризації писанкарства, духовного збагачення та виявлення загального рівня художньої підготовки писанкарського мистецтва у  КЗ «ПЕЧЕНІЗЬКИЙ ЦЕНТР ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ» з 10.12.2020 по 15.12.2020 року дистанційно пройшов районний етап виставки – конкурсу писанкарства «Різдвяна писанка».

Для розгляду журі було представлено 36 робіт, які оцінювались 14 грудня. Учасниками конкурсу були подані дитячі творчі роботи, які виконані у довільній формі на різдвяну тематику в наступних техніках: писанка, мальованка, різдвяна композиція, різдвяна вишивка.

Представлені творчі роботи виконані на високому рівні, мали естетичний вигляд та якісне виконання.

Складом журі, дотримуючись санітарно-епідемічних умов карантину (COVID-19), оцінювались роботи за такими критеріями: художній рівень, майстерне володіння технікою виконання, новизна робіт, композиційна досконалість, творча індивідуальність автора, якісне оформлення роботи.

Журі було дуже важко оцінювати представлені творчі роботи. В результаті чого, відібрано роботи – переможці районного етапу та надіслано для обласного етапу конкурсу на електронну пошту КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості». Бажаємо успіхів учасникам та здобути перемогу!

Детальніше за посиланням: 

https://www.facebook.com/pechcdut2019/posts/3599373600128944

Переглядів: 212 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar