Головна » 2020 » Грудень » 4 » Районний етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція»
18:49
Районний етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція»

Щороку у грудні вже стало традицією у КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ «ПЕЧЕНІЗЬКИЙ ЦЕНТР ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ» ПЕЧЕНІЗЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ розпочинати цикл новорічно-різдвяних свят. Так і цього року перший місяць зими ласкаво зустрів у нашому закладі районний етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція», який проходив дистанційно з 30.11.2020 по 03.12.2020 року. З метою пропаганди серед молоді бережливого ставлення до природи; розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності молоді; формування практичних умінь та навичок вихованців у виготовленні композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику; професійного самовизначення дітей; сприяння розвитку флористичного мистецтва в Україні.

Для розгляду журі було представлено 38 робіт, які оцінювались 2 грудня. Дитячі творчі роботи були представлені від усіх закладів загальної середньої освіти нашого району, які виконані у довільній формі (флористична техніка виконання робіт) за такими номінаціями: стилізована ялинка, новорічний букет, новорічна композиція, новорічний вінок, сюжетна композиція, флористична новорічна композиція, новорічний подарунок. В представлених творчих роботах відстежено високий рівень виконання, естетичний вигляд та якісне виконання.

Складом журі, дотримуючись санітарно-епідемічних умов карантину (COVID-19), оцінювались поробки та малюнки за такими критеріями: новизна, оригінальність, кольорознавство, техніка та складність виконання, майстерність естетичного вигляду, для того, щоб відповідали роботи інформаційно-методичним рекомендаціям даного конкурсу.

Серед журі велася справжня дискусійна панель, яка дивовижно і захопливо надихала на новорічний лад. Надзвичайно важко було оцінювати всю представлену красу. В результаті чого відібрано роботи – переможці районного етапу та надіслано для обласного етапу конкурсу на електрону пошту КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості». Бажаємо успіхів учасникам та здобути перемогу для нашого рідного краю!

До вашої уваги представляємо роботи переможців:

https://www.facebook.com/pechcdut2019/posts/3569470946452543

Переглядів: 183 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar