Головна » 2019 » Листопад » 7 » Семінар-практикум "Педагогіка партнерства, як платформа запобігання протидії булінгу"
09:54
Семінар-практикум "Педагогіка партнерства, як платформа запобігання протидії булінгу"

    31 жовтня 2019 року на базі Печенізького центру дитячої та юнацької творчості відбувся семінар-практикум за темою: "Педагогіка партнерства, як платформа запобігання протидії булінгу".

   Мета: консолідація зусиль педагогічних працівників району та тісна співпраця щодо створення безпечного освітнього середовища для дітей.

   Програма семінару включала в себе:

- гра знайомство Кохан О.М., директор Печенізького ЦДЮТ;

- виступ презентація Куц В.М., методист Печенізького ЦДЮТ, "Скажемо НІ БУЛІНГУ разом!";

- виступ Кохан О.М. "Роль учнівського самоврядування у протидії булінгу";

- виступ Мозгової Л.А., начальника служби у справах дітей Печенізької РДА, "Профілактична робота щодо запобігання булінгу серед підлітків освітніх закладів району";

- виступ заступника директора з виховної роботи КЗ "Мартівський ліцей" Логвиненка В.В. "Досвід роботи з протидії булінгу";

- виступ Драгункіної В.В., соціального педагога Артемівського НВК "Булінг у дитячому середовищі";

- виступ Будко Л.В., вихователя Печенізького ДНЗ №1 "Попередження булінгу у дитячому садочку";

- виступ Омельченко А.Г., директора Печенізького районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді "Відео лекторій : викресли булінг!".

   Практичний блок провели: Рогуля І.В. - практичний психолог та Буряк І.Ю. - соціальний педагог КЗ "Печенізький ліцей ім. Г. Семирадського" "Елементи тренінгу щодо протидії булінгу в учнівському середовищі".

    По завершенню семінару було підведено підсумки.

    В закладі панувала атмосфера порозуміння, товариськості та позитиву.

   Всі присутні обмінялися важливим, цікавим і змістовним досвідом. Кожен зробив для себе певні висновки та поставив перед собою нові цілі.

   Завдяки перемозі в обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад "Разом в майбутнє" ми мали змогу провести такий корисний захід.

  Адміністрація Печенізького центру дитячої та юнацької творчості висловлює слова вдячності за співпрацю учасникам семінару. Сподіваємося й надалі плідно працювати.

Переглядів: 572 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar