Головна » 2019 » Грудень » 17 » Студія “Правовий Олімп”
10:25
Студія “Правовий Олімп”

    Для дітей у нашому ЦДЮТ проводяться змістовні виховні заходи, які не тільки зацікавлюють вихованців навчальним матеріалом, а і формують навички використання здобутих знань у повсякденному житті.
    Саме таким був захід 13 грудня 2019 року приурочений Всеукраїнському тижню права, на який керівник гуртка «Школа лідера» Кохан О.М. запросила до студії «Правового Олімпу» учнів КЗ «Печенізький ліцей ім. Г.Семирадського» разом з класним керівником Сафроновою Л.В.
Діти під час інтелектуальної вікторини поглиблювали знання з основ права, розвивали свої творчі здібності, показали вміння працювати в командах, діяти в нестандартних ситуаціях. Чітко й зрозуміло, впевнено та обґрунтовано учасники конкурсу виголошували відповіді, а заключний конкурс показав ще і ораторські здібності юних правознавців.
    Олеся Михайлівна підібрала цікаві конкурси, які були спрямовані на формування елементів правової культури, розвивали мислення.
Із методичної точки зору потрібно сказати, що захід пройшов на високому рівні, але більше мене зігріли душевні почуття від того, що дітям було у нас комфортно, а пішли вони із позитивом та гарним настроєм.
    Колегам із ліцею дякуємо за співпрацю. Ваші діти активні, виховані та доброзичливі.

    

 
 

Переглядів: 221 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar