Головна » 2019 » Березень » 25 » Відкриття нового дитячого спортивного майданчика!
17:26
Відкриття нового дитячого спортивного майданчика!

     21 березня 2019 року відбулося справжнє свято — відкриття нового дитячого спортивного майданчика в якому взяли участь працівники Печенізького центру дитячої та юнацької творчості.

   Після завершення 32 сесії Печенізької районної ради 7 скликання депутати Печенізької районної ради разом із лідерами районного учнівського самоврядування та дітворою КЗ «Печенізький ліцей ім. Г.Семирадського» здійснили приємну місію - презентацію дитячого спортивного майданчика та випробування його тренажерів.

    Лариса Володимирівна Ярова голова Печенізької районної ради відмітила, що, піклуючись про здоров’я дітей та молоді, обласна та місцева влада вкотре створюють в районі не віртуальну, а реальну соціальну мережу. Тут діти й дорослі будуть зустрічатися, займатися фізичною культурою, спортом, спілкуватися, обмінюватися новинами, думками і просто радіти життю. До щирих слів вітання приєдналася заступник голови Печенізької районної державної адміністрації Кизим Ольга Вікторівна.

   Тепер печеніжці мають у своєму розпорядженні сучасний спортивний майданчик, який не лише приваблює стильним та яскравим дизайном, а й відповідає вимогам безпеки та сучасним екологічним нормам. Тут можна тренуватися та використовувати його практично цілий рік.

 

Переглядів: 277 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar