Головна » 2019 » Лютий » 16 » «Все починається з добра, все починається з любові»
16:15
«Все починається з добра, все починається з любові»

«Все починається з добра, все починається з любові». Саме ці слова Василя Сухомлинського були взяті за девіз під час підготовки та проведення заходів, які відбулися в закладах освіти та в Печенізькій районній раді 14 лютого.

Ініціатором свята любові, добросердя, чуйності та щирості виступила Лариса Володимирівна Ярова – голова Печенізької районної ради.

- У всьому світі 14 лютого відзначають свято закоханих. Традиція відзначати день закоханих з’явилася у нас в Україні не так давно, на початку 90-х років минулого століття, й молоді люди, в тому числі й молодь Печеніжчини, активно до неї долучається.

Але в цей день районна рада разом з членами учнівського місцевого самоврядування закладів освіти району вирішили розширити поняття дітей про те, що таке любов до оточуючого світу взагалі, краса людської душі та разом сприяти вихованню бажання бути чуйними і добрими щодня, - ділиться враженнями від проведених заходів Лариса Володимирівна.

Кожен заклад підійшов до відзначення Дня любові досить креативно, а в цілому всі його учасники залишилися задоволені обміном добрих, щирих, позитивних побажань, які були висловлені в різних формах.

Цього дня члени учнівського самоврядування району також завітали до голови районної ради, де на них чекало приємне спілкування.

Лариса Володимирівна розповіла старшокласникам про ті добрі справи, які були здійснені у минулому році в закладах освіти, у галузях спорту, культури, соціального захисту. Під час розмови за круглим столом голова райради та школярі району обговорили плани місцевого самоврядування Печеніжчини на поточний рік, торкнувшись розвитку всіх населених пунктів. Особливу увагу голова ради приділила запланованій роботі по восьми міні-проектах, які будуть реалізовані в районі вже найближчим часом.

Дітям було приємно відчувати результати таких зустрічей, які вже стали традиційними, бо їхні побажання були почуті і враховані. До прикладу, міні-проект по облаштуванню центру дитячої та юнацької творчості школярі чекали вже тривалий час, бо це дасть більше можливостей у проведенні цікавих заходів. І цей проект скоро буде здійснений.

Старшокласники також дякували за підтримку вихованців, своїх товаришів, та їх наставників, в яких віднедавна з’явився новий стимул, бо районна рада рішенням про виплату стипендій школярам та винагород їх наставникам зробила дуже добру й значиму справу.

Учнівські лідери також продемонстрували фотосвітлини та відеоролики про організацію та проведення в кожній школі та ліцеї цього свята, обмінявшись один з одним та з головою районної ради взаємними побажаннями.

Розуміння своєї причетності до всіх подій, які відбуваються у житті, планування добрих справ задля розвитку Печенізького краю, посмішки, невимушене спілкування, взаємна повага, чаювання – ось те головне, заради чого проводяться зустрічі в такому форматі. І нинішній сонячний день став ще одним приводом, аби краплинку добра, любові й гармонії внести у взаємовідносини зі світом, що нас оточує.

Більше фотоматеріалів ви можете переглянути за посиланням: 

https://www.facebook.com/pg/pechenigyRR/photos/?tab=album&album_id=553554575123039&__xts__%5B0%5D=68.ARAhAP7nOosAT3Nfmee0H4NYhwpxeciZQJIX2UIrR7jiB-HR8zzjZ5-5YUSb9JGOHolMz42CIJa5mGtFWFsBebwV9qOTDA-HFYiZoTHpr8GA5J5pZnmWtJebsUdp7LVKYySvekaHqK1A7rUwlSyL2FRJBNxbJ7VO1mcS7UtN6T7xT_rXVrLw_-vPm48BINO1BNrELOiBcpVhmA0BzN6_PjCPFztdfaIxhuVtv95lZPNZfJQcuis_nd-q9vIT4XqFfpNKVHNzaF67cVuHgkWeO3HWn8lIGJ6J1dYIpNo00i4buikFXFfEVRzmvdzDBvzFlK2yBGBC8CtkygJE4cN9P85AKB5q_dtTGDoVtPcohrg2XtghUSjL392IwIY5DCHFN9D5jnhINSgU7wsAWERi38tuil0as-RXW1zSBLyGBxE-6vu_8Cmni9lUwRKiT4e02QrjhWlUwtlHQK8ihQ&__tn__=-UC-R

 

Переглядів: 397 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar