Головна » 2020 » Жовтень » 7 » Засідання Печенізької районної Асоціації старшокласників «Лідери ХХІ століття».
17:58
Засідання Печенізької районної Асоціації старшокласників «Лідери ХХІ століття».

25 вересня 2020 року у Центрі дитячої та юнацької творчості відбулося засідання Печенізької районної Асоціації старшокласників «Лідери ХХІ століття».

У роботі форуму лідерів учнівського самоврядування Печенізького району взяли участь голова районної ради Лариса Ярова, старшокласники – члени Асоціації, директор ЦДЮТ Олеся Кохан, педагогічні працівники закладів освіти району.

Голова районної ради привітала новообраних членів Асоціації, познайомилася з ними та висловила сподівання на плідну співпрацю.

Звертаючись до активних старшокласників Печеніжчини, Лариса Ярова підкреслила: «Кожен з вас є лідером серед своїх однокласників, друзів, у своєму навчальному закладі. Нам дуже цікаво працювати разом. Бажаю вам у своєму житті розвинути лідерські якості, аби це допомогло кожному з вас визначитися з майбутньою професією та взагалі справою свого життя. Зичу, аби ви стали успішними людьми, й вірю, що це буде саме так!».

Учасники засідання підвели підсумки роботи у минулому навчальному році та затвердили план роботи на 2020/2021 навчальний рік, таємним голосуванням обрали голову Печенізької районної Асоціації старшокласників «Лідери ХХІ століття», нею стала учениця 11 класу Печенізького ліцею ім. Г.Семирадського Анна Бражник.

Впродовж спілкування голова районної ради запросила шкільних лідерів долучитися до спільного відзначення Дня працівників освіти та підготувати оригінальні привітання освітянам.

На згадку про зустріч Лариса Володимирівна подарувала новообраним членам Асоціації чашки з логотипом «Лідер учнівського самоврядування Печенізького району».

Робота районної Асоціації старшокласників завершилася приємним спілкуванням за чашкою запашного чаю з солодощами, якими пригостила Лариса Володимирівна.

Посилання на сайт Печенізької районної ради Харківської області: 

https://www.facebook.com/pechenigyRR/posts/969557003522792

 

Переглядів: 164 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar