Головна » 2021 » Квітень » 27 » Зразкові колективи
09:58
Зразкові колективи

    Прекрасна весна для нашої громади розпочалася значною подією, яка грандіозно вразила Печеніжчину. Обласною комісією Департаменту освіти і науки Харківської обласної державної адміністрації направлено у Міністерство освіти і науки України два талановитих позашкільних колективи для розгляду присвоєння почесних звань «Зразковий художній колектив»: гуртку «Цифрова фотографія» (керівник – Корнейко Микола Васильович) та танцювальному колективу «Грація», гуртка «Сучасна хореографія» (керівник – Данильченко Лариса Юріївна) КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ПЕЧЕНІЗЬКИЙ ЦЕНТР ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ ПЕЧЕНІЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ».

    Присвоєння, підтвердження почесних звань є однією з форм визнання системної роботи творчого колективу, рівня його фахової майстерності, якісним показником результативності роботи педагогічних кадрів, їх підтримки, стимулювання до творчої діяльності, заохочення колективів та керівників за високу результативність творчої і просвітницької діяльності, пропагування і примноження надбань культури рідного краю.

    Керівник танцювального колективу «Грація», гуртка «Сучасна хореографія», Данильченко Лариса Юріївна, зберігає, застосовує нові напрямки та стилі сучасного танцю. В її постановках завжди присутня оригінальність, креативність, відповідність репертуару костюмів, технічна досконалість, грамотність хореографічної лексики, наявність малих форм, сольних номерів, якість музичного супроводу.

    Наставник художнього колективу «Цифрова фотографія» Корнейко Микола Васильович зробив великий внесок у справу художньої творчості, у формуванні вихованців екологічної культури, гуманного ставлення до навколишнього середовища, підтримку юних обдарувань.

     Корнейко Микола Васильович та Данильченко Лариса Юріївна живуть своєю творчістю та діляться навиками із своїми вихованцями. Їхні колективи з року в рік мають досягнення на міському, регіональному, Всеукраїнському та міжнародному рівнях. Ця щоденна, наполеглива, приємна та клопітка праця заслуговує, як для колективів, так і для їх керівників на встановлення звання «Зразковий художній колектив».

За посиланням: https://www.facebook.com/pechcdut2019/posts/3939446339455000

 

Переглядів: 159 | Додав: pech_cdut | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar